Tot a punt per les representacions de 'Pedra i Sang' al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

S'han venut la meitat de les entrades.

S'han venut la meitat de les entrades.

El claustre de Sant Cugat es prepara un any més per acollir les representacions del muntatge 'Pedra i Sang', que es podrà veure els dies 25, 26, 27 i 28. La vigília de l'estrena, s'han venut més de la meitat de les 400 entrades posades a la venda, i des de la companyia Teatreteatre encaren aquesta quarta edició amb la tranquil·litat que els dóna l'èxit dels darres 3 anys.

Per quart any consecutiu, el Monestir de Sant Cugat reviurà, la nit de Nadal, la història de l'assassinat de l'Abat Biure a mans del noble Berenguer de Saltells, durant la missa del gall.

Aquest muntatge, de la companyia santcugatenca Teatrateatre, torna fidel a la seva cita per aquestes dates i convida als espectadors a retrocedir en el temps fins l'any 1350. Com ja és habitual però, l'espectacle incorpora algunes cares noves i també algunes novetats i referències a temes d'actualitat.

Per a la directora de la companyia, Dolors Vilarassau, aquest any encaren l'estrena amb tot a punt i amb la tranquil·litat que els hi dóna l'èxit d'aquests tres anys.

Dolors Vilarrassau

Ho afrontem amb força tranquil·litat perquè els tres anys anteriors ja han contrastat que al públic li interessa aquesta obra.


Tot i que enguany la venda d'entrades no està anant tant bé com en edicions anteriors, fins aquest moment s'han venut més de la meitat de les 400 localitats posades a la venda. Igual que els altres anys, el dia més fluix és el de Nadal. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha recordat que moltes persones esperen a darrera hora per comprar les entrades, però també ha apuntat que "Pedra i sang" arriba al seu quart any i que potser ja hi ha força gent que ha vist aquesta obra.

Àngels Solé

Hem de tenir en compte que 'Pedra i sang' ja fa uns anys que roda. Però el volum de venda d'entrades es manté bastant bé.


Recordem que "Pedra i sang" es podrà veure els dies 25, 26, 27 i 28 d'aquest mes i que les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura a un preu de 15 euros.
Aquest any també es repetirà "La ruta de Saltells i l'Abat Biure", que una hora abans de la representació permetrà conèixer alguns dels espais on va tenir lloc aquesta història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.