Els embolics teatrals d''Ai, carai!' arrenquen riallades al públic de La Unió


  • Comparteix:

L'obra s'ha representat al Teatre la Unió

L'obra s'ha representat al Teatre la Unió

Les peripècies esbojarrades de l'obra 'Ai, carai!' han omplert de rialles aquest divendres el Teatre la Unió. La companyia Fila Zero ha retornat als seus orígens amb una comèdia divertida i tacada de surrealisme, on un grup de lladres intenten robar un banc, però només aconsegueixen ensurts i enrenous. El públic s'ha deixat endur per l'extravagància de l'espectacle, dirigit per Pere Royo, i protagonitzat per les escenes més irreverents i estrambòtiques.

La companyia Fila Zero ha estrenat aquest divendres 'Ai, carai!', una obra de Josep Maria Benet i Jornet on el robatori d'un banc centra les aventures de cinc lladres molt peculiars. Les dèries i manies dels protagonistes han arrencat riallades al públic del Teatre la Unió, que ha esdevingut el testimoni de les aventures més estrambòtiques dels protagonistes.

Els actors Pep Miramunt, Jaume Aler, Òscar López, Jaume Cases i Anna Canet encarnen els personatges d'un espectacle sense més intenció que fer passar una bona estona al públic. El director de l'espectacle, Pere Royo, ha lloat la feina dels artistes i ha dit que són plenament capaços de despertar el riure dels espectadors.

Pere Royo

La comèdia en si és per riure i els actors tenen una gran capacitat. L'obra és una comèdia d'embolics.


'Ai carai!' ha comptat amb tres representacions aquest cap de setmana. La cita es repetirà els propers caps de setmana al Teatre la Unió. L'entrada val vuit euros per als socis de l'entitat i 12 euros per al públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.