Més de 3.700 persones passen per Can Ninot en el primer any de funcionament


  • Comparteix:

La festa d'aniversari compta amb diversos espectacles i tallers a la plaça de l'Om

La festa d'aniversari compta amb diversos espectacles i tallers a la plaça de l'Om

El teatre més petit de Catalunya, Can Ninot, ha aplegat durant el seu primer any de vida més 3.700 espectadors. Una xifra que supera les expectatives dels seus responsables, que ara afronten nous reptes amb l'objectiu de mantenir el nombre d'espectacles i espectadors, i d'obrir-se en un futur a nous públics, com l'adult. Per celebrar la bona resposta de la ciutat, l'equipament cultural ha omplert aquest dissabte la plaça de l'Om amb espectacles i tallers oberts a la ciutadania que han aplegat prop de 300 persones.

La plaça de l'Om ha estat aquest dissabte l'escenari de la festa d'aniversari de Can Ninot. Per celebrar-ho, el teatre més petit de Catalunya ha programat espectacles oberts de quatre companyies, uns tastets de màgia a càrrec dels alumnes de l'escola i tallers de decoració de 'cupcakes' i de titelles. Tot plegat, ha reunit prop de 300 persones en aquesta celebració que posa de manifest la bona resposta del públic santcugatenc al primer any de vida de l'equipament cultural.

El responsable de Can Ninot, Tian Cusidó, ha explicat que els més de 3.700 espectadors que han passat per l'equipament durant aquest primer any han superat les expectatives inicials.

Tian Cusidó

Quan vam muntar l'associació ens plantejàvem que tindria cabuda a Sant Cugat, però no amb tanta rapidesa. Està funcionant molt bé.


Can Ninot és un teatre gairebé únic a Catalunya. Des del novembre passat, els espectacles de titelles programats han aconseguit omplir gairebé totes les funcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.