Els Gausacs preparen l'assalt a la tripleta de 8 en la vigília de la diada


Temes relacionats

Els Gausacs escalfen motors avui amb castells de set (17/nov/12)


  • Comparteix:

El 5 de 7 que han descarregat els Gausacs

El 5 de 7 que han descarregat els Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han lluït aquest dissabte el seu repertori de castells de 7 en l'actuació de vigília, que ha donat el tret de sortida a la diada de la colla. La torre de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 han servit per agafar confiança i encarar l'actuació de diumenge, on els camises verdes pretenen superar la seva gran actuació del Concurs de Tarragona descarregant la tripleta de 8.

Els Castellers de Sant Cugat han començat la seva festa de la millor manera possible descarregant amb solidesa tres castells de 7 exigents per la tècnica i perquè requereix mobilitzar molta gent. La plaça de Barcelona ha estat l'escenari d'aquesta actuació que ha servit perquè els Gausacs escalfin motors per a l'actuació de diumenge. El cap de colla dels camises verdes Toni Serra ha explicat que ha estat una gran ocasió per assajar i gaudir de la seva festa.

Toni Serra

Hem fet la feina, demà és un dia gran avui és per gaudir i per estrenar persones. Es tracta de gaudir de la colla i de la diada.


Els Castellers de Sant Cugat van completar al Concurs de Tarragona la millor actuació de la seva història descarregant un 4 de 8, un 2 de 8 amb folre i carregant un 3 de 8 que va caure quan començaven a baixar-lo. Ara, els camises verdes s'han proposat descarregar-los tots tres per la seva diada, assolint així la desitjada tripleta. La fita és tot un repte, ja que els Gausacs no han intentat cap construcció de 8 des del concurs perquè han tingut baixes en posicions importants. Per aquest motiu, l'actuació de vigília ha estat important per donar a confiança a la colla de cara al repte de diumenge.

Els companys dels camises verdes han estat els Castellers de Rubí, que han descarregat un 3 de 6 amb agulla en el segon intent, un 4 de 6 i un 3 de 6.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.