La santcugatenca Roberta Ferreira participa en una mostra virtural d'art


  • Comparteix:

El fermall porta per títol 'L'aigua: tresor'

El fermall porta per títol 'L'aigua: tresor'

La santcugatenca d'origen argentí Roberta Ferreira aporta la seva visió del color blau a la mostra virtual '99 shades of blue', on participen artistes d'arreu del món. Ferreira participa a l'exposició amb un fermall de porcellana i plata a través del qual vol plasmar la importància de l'aigua com un bé cabdal per a la vida, però escàs. Les obres de la mostra, organitzada per la revista digital 'Beautiful People Live Art', es poden veure a Internet fins a principis de desembre.

Un total de 99 interpretacions particulars del color blau es reuneixen a l'exposició '99 shades of blue', on gairebé un centenar d'artistes internacionals exposen a través de les joies la seva percepció del color blau. La santcugatenca Roberta Ferreira hi participa amb un fermall que porta per nom 'L'aigua: tresor' i que té aquest recurs hidràulic com a protagonista. Tot i que la peça presenta parts fetes de diamant i plata, Ferreira ha volgut amagar els metalls preciosos per emfatitzar el paper de l'aigua, representat a la joia amb fils de color turquesa.

Roberta Ferreira

He volgut deixar en segon pla els metalls preciosos i simbolitzar l'aigua amb fils de color turquesa.


L'obra de Ferreira, juntament amb les 98 restants, es pot veure exposada a la web de la revista 'Beautiful People Live Art', on els usuaris poden votar la peça que més els agradi fins a principis de desembre. L'artista més votat podrà fer una exposició virtual en solitari a la web de la publicació.

Ferreira, una de les fundadores de l'espai santcugatenc Dterra, va exposar el fermall el 2010 en una mostra a la galeria santcugatenca i a la Setmana de la Joieria Contemporània que se celebra a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.