El Corella més passional captiva el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El director artístic de Barcelona Ballet, Ángel Corella, ha ballat la peça 'Pálpito'

El director artístic de Barcelona Ballet, Ángel Corella, ha ballat la peça 'Pálpito'

Ángel Corella ha demostrat al Teatre-Auditori, aquest cap de setmana, per què un dia va arribar a ser el número 1 de l'American Ballet Theatre de Nova York. En aquesta ocasió, la companyia Barcelona Ballet ha triat tres peces molt diferents per conquerir el públic santcugatenc. El repertori clàssic més blanc, la modernitat més tècnica i el caràcter més passional espanyol dansat han format un muntatge que ha dibuixat el recorregut de la companyia. El ballarí i director artístic de Barcelona Ballet espera ara rebre el suport institucional català que li van prometre per no arribar a desaparèixer.



El que va arribar a ser la primera figura de l'American Ballet Theatre de Nova York, Ángel Corella, ha tornat al Teatre-Auditori per mostrar tres peces ben singulars. La 'Suite de Bayadera', amb coreografia de Marius Petipá, ha obert l'espectacle amb l'estil clàssic més pur i blanc, per mostrar els espectadors la base d'aquesta companyia. 'Facing the light', del coreògraf Kirill Radev, ha aportat un to de modernitat i contemporaneïtat, i ho fet amb una gran varietat de matissos interpretatius. Finalment 'Pálpito', la peça que la companyia va assajar al Teatre-Auditori abans d'estrenar-la a Nova York, ha tancat la funció reunint totes les danses de caràcter espanyol més passionals però amb una base ben clàssica.

El director artístic de la companyia, Ángel Corella, ha explicat a Cugat.cat que després de les eleccions del 25 de novembre espera rebre el suport institucional català que li van prometre per evitar tancar la companyia.

Ángel Corella

Les institucions catalanes han d'apostar pel Barcelona Ballet. És bo per al país, per a la societat i per al seu teatre principal, el Liceu.


Els espectadors, grans amants del món de la dansa, han sortit del muntatge lloant les peces més atrevides del repertori.

Públic

Ens ha agradat molt, la primera peça però massa clàssica. / Preciós. / L'Ángel Corella és increïble i avui ho ha tornat a demostrar.


Corella ha explicat al públic, durant l'assaig obert que ha fet abans de la funció, que 'espera i desitja que aquesta no hagi estat la darrera ocasió que té l'oportunitat de trepitjar l'escenari santcugatenc'. A finals de mes, Corella actuarà a la Casa Blanca per al president Obama i ha destacat a Cugat.cat que 'està rebent moltes ofertes americanes però que ell el que desitja és poder quedar-se a Catalunya'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.