El Dalma més proper fa embogir els fans del cantant en un concert mediterrani


Temes relacionats

S'exhaureixen les entrades per al concert de Sergio Dalma al Teatre-Auditori ( 3/nov/12)

Sergio Dalma repassa 20 anys de cançons amb el seu públic més incondicional ( 1/feb/09)


  • Comparteix:

Sergio Dalma repassa els èxits de 'Via Dalma'

Sergio Dalma repassa els èxits de 'Via Dalma'

Com si d'un viatge es tractés, Sergio Dalma ha conquerit ports i el cor dels seus seguidors amb el darrer concert de la gira catalana que ha tingut lloc aquest dijous al Teatre-Auditori. El cantant ha portat 'Via Dalma Tour' al seu vaixell, el seu particular escenari, i ha repassat les cançons del disc 'Via Dalma II', fent embogir les seves fans. Un Sergio Dalma proper s'ha passejat entre les butaques plenes de gom a gom de l'equipament santcugatenc fent aixecar de les cadires el seu públic.



Cançons com 'La cosa más bella', 'Senza una donna', 'La Bambola' i 'Soy un italiano' han servit per escalfar l'ambient al Teatre-Auditori en el darrer concert a Catalunya de la gira 'Via Dalma'. El cantant català ha fet un repàs als dos volums de 'Via Dalma', un recopilatori de versions d'altres cantants que Dalma ha interpretat en castellà i català.

Alguns dels fans més fidels de Sergio Dalma han explicat a Cugat.cat que allò que més els agrada del cantant és la seva proximitat amb el públic, així com les seves cançons, fet que ha demostrat caminant pels assistents del Teatre-Auditori.

Seguidors Sergio Dal

A mi m'agrada tot, la seva persona, la seva veu. / Sóc el soci més vell del club de Sergio Dalma. / Les seves cançons i com és ell. / Per la seva personalitat, com és i com ens tracta.


Aquest concert, que ha començat amb les entrades exhaurides, tanca la gira a Catalunya de 'Via Dalma Tour' i, després de fer una parada a Elx, marxa a l'Argentina i l'Uruguai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.