Mine! presenta 'La fi del món' en un refugi antiaeri

Mine! actuarà a Barcelona / Font : Concertsperquesi.blogspot.com.es

Cultura

Publicat el 3/des/12 per Mikel Vilalta

El grup Mine!, on toca el santcugatenc Oriol Romaní, presenta el seu nou disc titulat 'La fi del món', el segon dimarts de desembre. El quartet oferirà un concert íntim a 25 lectors de la revista 'Enderrock' al refugi antiaeri del Palauet del Marquès de Santa Isabel, al barri de l'Eixample de Barcelona. La banda, guanyadora del Sona 9 2009, assoleix amb aquest treball un total de sis àlbums.

'La fi del món', títol referent a la data assenyalada pel calendari maia, surt a la llum després d'un procés participatiu en què el públic ha pogut dir-hi la seva a través d'unes sessions participatives anomenades 'PreMine!'. El grup ofereix un concert en acústic per a 25 convidats al refugi antiaeri del Palauet de Santa Isabel, construït a l'Eixample de Barcelona durant la Guerra Civil per protegir la població dels bombardeigs.

Mine!, que ja va presentar algunes de les noves cançons a la inauguració de la sala Hoboken de Sant Cugat, ha publicat en total sis treballs discogràfics comptant també 'La fi del món'. Aquest últim àlbum ha estat enregistrat a La Masia MusicLab de Molins de Rei i als estudis Blind Records de Barcelona.