Les versions santcugatenques d''Els Pastorets' arriben per Nadal a Can Ninot


  • Comparteix:

El dimoni explicant els seus plans de robar el tió

El dimoni explicant els seus plans de robar el tió

Can Ninot ha inaugurat la seva programació de Nadal aquest cap de setmana amb la representació d''Un conte de Nadal', una versió del clàssic 'Els Pastorets' amb personatges santcugatencs. Els titelles són el mitjà per acostar aquesta història als més petits, que han omplert la sala en les sessions de dissabte i diumenge. Una vegada arribin les vacances de Nadal, Can Ninot acollirà un any més la representació d''Els Pastorets de Sant Cugat', que ampliarà l'oferta de l'equipament amb sessions entre setmana.

En aquest spin-off d''Els Pastorets', el dimoni està enrabiat perquè els pastorets celebren un any més el Nadal i decideix robar el tió i portar-lo a l'infern. El titellaire Tian Cusidó ha explicat l'argument, que s'allunya de la història del clàssic de Folch i Torres.

Tian Cusidó

Fem 'Un Conte de Nadal', una obra amb els personatges de 'Els Pastorets de Sant Cugat'. És un spin-off on van a buscar el tió i els passen tota una sèrie d'aventures.


La versió més convencional arribarà per Nadal quan el teatre més petit de Catalunya, Can Ninot, tornarà a acollir 'Els Pastorets de Sant Cugat', que l'any passat va obtenir una gran resposta del públic. Amb motiu de les vacances, Can Ninot ofereix excepcionalment més de 10 sessions de l'obra, que també representa entre setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.