Valldoreix acollirà al Nadal un concert de l'Orquestra de l'Escola de Música Fusió


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de l'orquestra simfònica de l'escola Fusió / Font: Web de Fusió

Una imatge d'arxiu de l'orquestra simfònica de l'escola Fusió / Font: Web de Fusió

L'Orquestra de l'Escola de Música Fusió oferirà el concert de Nadal a Valldoreix el penúltim dissabte de mes, dos dies abans de la nit de Nadal. L'espectacle musical, que començarà al punt de la una del migdia a la Nau de Cultura i tindrà una durada d'una hora, estarà dividit en dues parts: una primera que oferirà el grup de l'orquestra simfònica del centre, dirigida per Xavier Pagès, i una segona que protagonitzarà l'orquestra moderna. El concert és gratuït.

La directora de l'Escola de Música Fusió, Gemma Navarra, ha explicat a Cugat.cat que aprofitaran els dos grups diferents que hi ha a l'escola per oferir un concert més complert.

Gemma Navarra

L'Orsquestra Fusió té dos grups: un format per l'orquestra simfònica i un altre que és la moderna que és totalment diferent.


L'espectacle començarà amb dues melodies sueques de Johan Svendsen amb el protagonisme de l'orquestra simfònica, que també interpretarà la 'Simfonia número 40 en Sol menor' de Mozart, 'La Jota Aragonese' de Camille Saint-Saëns i la 'Marxa de la jurisprudència' de Txaikovski. Seguidament sortirà a l'escenari l'orquestra moderna per interpretar 'Blue Monk' de Thelonius Monk, 'Salina' de Maria Shneider i 'All I want for Christmas is You' de Mariah Carey en veu d'Emma Brugarolas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.