Laurona 2006, Sis vinyes 2005 i el Blanc, vins reconeguts internacionalment


Temes relacionats

La manera més tradicional de fer el vi s'explica a l'Ateneu (16/mai/12)


  • Comparteix:

El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, i el responsable del Celler Laurona, Noël Lang

El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, i el responsable del Celler Laurona, Noël Lang

El Laurona 2006 és un vi que es pot beure amb qualsevol menjar, el Sis Vinyes 2005 acompanya la carn i els arrossos i el Blanc de Laurona és el recomanable pels mariscos. Així ha definit el responsable del Celler Laurona, Noël Lang, els tres vins més importants de la casa. Laurona, que ha estat el protagonista de la xerrada-tast de vi d'aquest dimarts a l'Ateneu de Sant Cugat, ha estat reconegut per la revista 'Wine Spectator' com un dels 100 vins més competitius i ha obtingut una puntuació molt alta en les valoracions del crític vinícola Robert Parker.

El Celler Laurona té les instal·lacions i les vinyes a Falset, dins de la zona de denominació d'origen del Montsant. Aquesta regió es caracteritza per tenir diferents tipus de terra i condicions climàtiques aptes pel creixement de les vinyes, factors que influeixen en la qualitat del raïm, segons ha explicat Lang.

Entre els vins més importants del Celler Laurona destaquen el Laurona 2006, el Sis Vinyes 2005 i el Blanc de Laurona. El responsable del Celler ha explicat que cada vi serveix per acompanyar un menjar diferent.

Noël Lang

El Laurona 2006 es pot beure amb qualsevol menjar mentre que el Sis vinyes 2005 acompanya carn i arròs.


El Celler Laurona va posar en marxa el maig d'aquest any el Blanc de Laurona que va tenir molt bona acollida i és un dels més famosos de la casa. El mateix mes, les instal·lacions van començar a treballar en la creació de l'oli de Laurona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.