La comèdia d'embolics de Roger Peña arriba avui al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Pérez Cruz, Bustamante, Arquillué i Joel Joan, al Teatre-Auditori (30/nov/12)


  • Comparteix:

'No et vesteixis per sopar' és una comèdia d'embolics / Font: Teatre Condal

'No et vesteixis per sopar' és una comèdia d'embolics / Font: Teatre Condal

Els embolics de la comèdia 'No et vesteixis per sopar' arriben aquest dissabte al Teatre-Auditori. L'obra, dirigida per Roger Peña i protagonitzada per Àngels Bassas i Jordi Díaz, narra en clau d'humor les peripècies d'un home que organItza un cap de setmana romàntic amb la seva amant, però la situació es capgira per diversos imprevistos. L'espectacle s'interpreta en doble funció a les set de la tarda i a les deu de la nit.

'No et vesteixis per sopar' és la història del Bernat, un home que convida la seva amant un cap de setmana junts, acompanyats d'un amic que li fa de coartada. Tot i que el protagonista ho controla tot perquè la sortida sigui perfecta, un conjunt d'imprevistos faran que la vetallada romàntica es converteixi en una nit esbojarrada on tothom fingeix ser qui no és.

L'obra, escrita per Marc Camoletti, és una peça hilarant sobre les relacions de parella i la hipocresia. L'adaptació compta amb la interpretació de Mònica Glaenzel, Òscar Kapoya i Mingo Ràfols, entre d'altres. El Taller d'Escenografia de Sant Cugat s'ha encarregat de la decoració dels escenaris de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.