El Teatre-Auditori manté actuacions de música i màgia d'una hora per al nou any


Temes relacionats

L'OFF Teatre-Auditori ofereix varietat de disciplines als centres cívics (12/des/12)

Pérez Cruz, Bustamante, Arquillué i Joel Joan, al Teatre-Auditori (30/nov/12)


  • Comparteix:

Luna Cohen Duo clourà la proposta Una hora de música / Font: Luna Cohen Duo

Luna Cohen Duo clourà la proposta Una hora de música / Font: Luna Cohen Duo

Les propostes 'Una hora de música' i 'Una hora de màgia' tornen cada dijous a les nou del vespre al Cafè Auditori, al vestíbul del Teatre-Auditori i al xiringo de l'hotel Sant Cugat perquè els santcugatencs puguin gaudir de petits tasts d'aquestes disciplines. Melodies per a piano, jazz i ritmes brasilers es combinaran amb actuacions de màgia a càrrec de Joaquín Matas i el Mag Selvin en aquesta nova temporada. Aquestes activitats s'engloben en la nova programació del Teatre-Auditori de febrer a maig del 2013. L'entrada a aquestes propostes és gratuïta tot i que l'aforament és limitat.

El Cafè Auditori acollirà tres actuacions dins de la proposta 'Una hora de música', que donarà el tret de sortida el proper 14 de febrer, quan el pianista Ignasi Terraza interpretarà el seu nou treball discogràfic, 'Sol-It'. Tres setmanes més tard serà el torn de Wax & Boogie Two, un duo format pel pianista David Giorcelli i pel bateria Reginald Vilardell als quals s'ha sumat la veu de Ster Wax. Finalitzarà les actuacions musicals al Cafè Auditori el concert de la madrilenya Susana Sheiman, cantant de jazz, swing i soul, el 4 d'abril.

El Cafè Auditori també inclourà les dues propostes de màgia d'aquesta temporada del Teatre-Auditori. La primera el 21 de març a càrrec de Joaquín Matas, i la segona el 25 d'abril amb el Mag Selvin al capdavant.

Una altra actuació musical que s'emmarca dins d''Una hora de música' és el concert el 9 de maig de la banda Pesadijazz que toquen peces de latin jazz, flamenco jazz i jazz funk i tindrà lloc al vestíbul del Teatre-Auditori. El cicle clourà el 6 de juny al Xiringo de l'Hotel Sant Cugat amb el duo Luna Cohen que interpretaran peces de samba i bossa nova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.