L'OFF Teatre-Auditori ofereix varietat de disciplines als centres cívics


Temes relacionats

El Teatre-Auditori manté actuacions de música i màgia d'una hora per al nou any (12/des/12)

Pérez Cruz, Bustamante, Arquillué i Joel Joan, al Teatre-Auditori (30/nov/12)


  • Comparteix:

'The Magomic Show' crea ficció amb objectes quotidians / Font: Apcc.cat

'The Magomic Show' crea ficció amb objectes quotidians / Font: Apcc.cat

La programació OFF Teatre-Auditori, que té lloc als centres cívics de la ciutat, aposta el 2013 per una combinació de teatre, música, màgia i dansa. Els espectacles 'Mon Brel', 'Trau', 'The Magomic Show' i 'Pirouette en Re menor' proposen una programació que oscil·la entre els cinc i els vuit euros.

Els espectacles de l'OFF Teatre-Auditori donaran el tret de sortida el 25 de febrer a la Casa de Cultura amb la representació musical de 'Mon Brel'. La veu de Jordi Vidal i la guitarra de Toni Xuclà, sota la direcció de Jordi Prat, oferiran una vetllada marcada per la combinació de música, teatre i poesia inspirats en la vida i les cançons del cantant francés Jacques Brel.

El Teatre de Mira-sol serà el següent centre cívic que acollirà un espectacle englobat dins d'aquesta programació. Guillem Albà i Blai Rodríguez seran els protagonistes de 'Trau', una obra de teatre en clau de comèdia on l'absurd i la poètica seran els temes principals. El muntatge, que comptarà amb la col·laboració de la cantant Anna Roig, és el tercer que dirigeix Guillem Albà després de l'èxit dels dos anteriors, 'Sketchofrenia' i 'Flirt'.

L'espectacle dirigit al públic infantil arribarà al teatre de Mira-sol el 21 d'abril amb 'The Magomic Show', un espectacle que barreja màgia i un rodamon molt còmic a càrrec de la companyia Gromic. L'espectacle, que va ser reconegut amb el primer premi del Festival Gauklerfest 2011, intenta crear màgia i comèdia a partir d'objectes quotidians.

La dansa, amb l'actuació 'Pirouette en Re menor', tancarà les activitats de l'OFF Teatre-Auditori al teatre de Mira-sol. Sota la direcció de Jordi Purtí i amb Joan Laporta a la trompeta, la ballarina Irina Martínez oferirà una actuació on el punt fort serà l'estètica del cos. L'actuació culminarà amb un dansa-fòrum entre públic i artistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.