Música i art, avui a la sala El Siglo Mercantic


  • Comparteix:

Una actuació d'aquest any a la sala santcugatenca / Font: El Siglo Mercantic

Una actuació d'aquest any a la sala santcugatenca / Font: El Siglo Mercantic

El Siglo Mercantic inaugura aquest dissabte l'exposició 'Sobre Negro' de Luis Álvarez Torezano. La mostra es podrà veure a partir de les dotze del migdia. Mitja hora més tard, l'espai acull un nou concert-vermut de la David Mengual Free Spirits Big Band.

L'artista Luis Álvarez Torezano porta aquesta nova exposició 'Sobre Negro' després que l'any passat ja presentés la mostra de pintures 'Momentos de Locura'. La d'ara és una sèrie de retrats d'artistes actuals i del passat de món tant del teatre com del cinema, la dansa i el jazz. Les obres estan fetes amb la tècnica del clarobscur. L'exposició reuneix quadres en acrílic sobre tela i reproduccions fotogràfiques del mateix tamany que l'original.

La inauguració d'aquesta exposició estarà amenitzada per la música de la banda santcugatenca David Mengual Free Spirits Big Band que farà el seu darrer concert de l'any a El Siglo, en la seva cita mensual en aquesta sala santcugatenca. La big band de l'associació Jazzneviu presentarà el seu segon disc 'Menta, diari sonor', enregistrat fa un mes i que sortirà a la venda al gener. L'entrada al concert és lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.