Sant Cugat homenatjarà diumenge els fills predilectes Joan Llamas i Joan Fàbregas


  • Comparteix:

Joan Fàbregas i el desaparegut Joan Llamas seran els protagonistes de l'homenatge que tindrà lloc aquest diumenge al Teatre la Unió. L'acte, organitzat per l'Ajuntament, l'Associació Amics de Pedra i Sang, Ràdio Sant Cugat i La Unió, consistirà en la representació de l'obra 'La Màscara' de Georges Feydeau i en l'acte institucional de lliurament de les distincions com a fills predilectes de la ciutat.

El Teatre de la Unió acollirà l'acte d'homenatge als actors Joan Fàbregas i el desaparegut Joan Llamas, que recentment van ser nomenats com a fills predilectes de la ciutat. L'acte consistirà en una primera part amb l'escenificació de l'obra 'La Màscara' de Georges Feydeau que estarà dirigida per Dolors Vilarasau.

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, explica com es farà l'homenatge.

Jordi Puigneró

Hi haurà dues parts, una part artística i una segona part en la qual l'alcalde de la ciutat farà entrega del diploma acreditatiu del nomenament.


Segons la presidenta de l'associació Amics de Pedra i Sang i directora de l'obra, Dolors Vilarasau, l'homenatge servirà per retornar als dos actors la seva entrega per el món del teatre i tots el bons moments que han donat a la ciutadania des dels escenaris.

Dolors Vilarassau

Els dos són grans actors, grans actors còmics que ens han fet passar grans moments. Aquesta trobada de tota la gent del teatre és una manera de retornar el que ens han donat.


Entre els actors participants hi destacarà l'homenatjat, Joan Fàbregas, que estarà acompanyat a l'escenari per diferents companys d'escena de totes les èpoques. Fàbregas ha volgut agrair a la ciutadania i als organitzadors la iniciativa, a més de tenir un record pel seu amic desaparegut.

Joan Fàbregas

Per a mi significa molt perquè no m'ho esperava. Al Llamas jo me l'estimava molt i ara estar a dalt de l'escenari fent una obra que ja haviem fet, el trobaré molt a faltar.


L'homenatge, organitzat per l'Associació d'Amics de Pedra i Sang, La Unió Santcugatenca i Ràdio Sant Cugat, tindrà lloc diumenge a partir de les 6 de la tarda al Teatre la Unió. Les últimes entrades per assistir-hi es podran aconseguir aquesta setmana al magazín 'Sant Cugat a fons' de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.