Estrella Morente exhibeix la seva esplendor al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Estrella Morente porta avui el flamenc al Teatre-Auditori (15/des/12)


  • Comparteix:

La 'cantaora' en la seva actuació al Teatre-Auditori

La 'cantaora' en la seva actuació al Teatre-Auditori

Un dels grans noms del panorama flamenc, Estrella Morente, ha ofert aquest dissabte un concert breu, però intens, al Teatre-Auditori. Sota el títol 'El flamenco abre el corzazón' i emmarcat dins la 4a edició del 'Catalunya Arte Flamenco', Morente ha lluït la seva esplendor a l'escenari acompanyada d'uns músics que han estat al seu nivell com Montoyita a la guitarra. Als seus 31 anys, la filla gran del desaparegut Enrique Morente ha brillat a l'escenari santcugatenc just quan fa dos anys de la mort del seu pare.



El 'Catalunya Arte Flamenco' mira de reunir els millors cantants del panorama flamenc actual en els millors escenaris possibles. Un d'ells ha estat aquest dissabte el Teatre-Auditori, que ha acollit el concert d'Estrella Morente, amb el concert 'El flamenco abre el corazón', on l'artista granadina ha interpretat temes com 'Mas que a nadie' i 'Sevillanas a Lola', una cançó dedicada a l'artista Lola Flores que recull en el seu darrer treball 'Autorretrato'.

Quan fa dos anys de la mort del seu pare, Enrique Morente, i coincidint amb l'aparició del seu tercer disc, la filla gran dels Morente no ha volgut oferir cap entrevista en la seva estada a Sant Cugat, però dalt l'escenari ha regalat la seva força i el seu carisma al públic del Teatre-Auditori. Morente ha deixat clar a Sant Cugat perquè és tot un referent tant pels amants del flamenc com per aquells que estimen la música en general. La 'cantaora', fins i tot, s'ha atrevit a baixar de l'escenari i ha cantat al costat dels espectadors que han quedat meravellats pel concert, però que han coincidit a lamentar 'que hagi estat tan curt'.

Públic

Sap actuar, sap ballar, és una gran artista. / Preciós, molt bonic. / Ella representa la terra, el món andalús. / Un concert molt especial però massa curt.


Estrella Morente ha estat acompanyada d'uns músics d'una gran qualitat amb Montoyita i Monti a la guitarra, Antonio Carbonell i Angel Gabarre i J.Enrique Morente als cors i 'palmas' i Pedro Gabarre a la percussió. El concert ha exhaurit totes les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.