Nadales modernes i tradicionals, a la Residència Jardins de Valldoreix


Temes relacionats

Els alumnes de l'escola de música de Valldoreix preparen el concert de Nadal (28/nov/12)


  • Comparteix:

Grans i petits han cantat junts les nadales que han portat a la Residència Jardins de Valldoreix els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV) que ha ofert aquest dimarts un concert a la gent gran. La vintena d'alumnes ha cantat les mateixes peces que interpretaran al Concert de Nadal d'aquest divendres a l'Església de l'Assumpció, una selecció de nadales més actuals.

La Residència Jardins de Valldoreix ha acollit un concert intergeneracional: avis i nens han interpretat plegats les nadales més conegudes com 'El 25 de desembre' i 'Santa nit'. Tot i això, els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix han modernitzat el repertori i han donat a conèixer a la gent gran altres nadales com 'Els tres vaixells', 'És un desig' i 'Quan somrius'.

Grans i petits s'han mostrat il·lusionats pel concert, uns per animar els grans i els altres per la bona actuació dels alumnes de l'Escola de Música del territori.

Alumnes i gent gran

Als avis els fa molta il·lusió i perquè no estiguin molt sols. / Preciós i la paciència dels grans més bona que les dels petits. / A part de fer-los feliços a ells a mi també m'agradat molt. / Ho fan amb molta gràcia.


L'Escola de Música de Valldoreix oferirà aquest divendres el Concert de Nadal a l'Església de l'Assumpció del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.