La cavalcada dels Reis torna avui a la ciutat en helicòpter


Temes relacionats

Arriba el 13è concurs de carrosses amb la previsió d'una vintena de participants (14/des/12)


  • Comparteix:

El Rei Melcior durant la cavalcada / Font: Localpress

El Rei Melcior durant la cavalcada / Font: Localpress

L'helicòpter dels Reis d'Orient aterrarà un any més al Parc de l'Arborètum a les cinc de la tarda, que és quan començarà la cavalcada de Ses Majestats pels carrers del centre de la ciutat. El recorregut finalitzarà a la plaça de Barcelona on els infants podran fer entrega de les cartes amb les seves peticions. Consulta el recorregut Consulta aquí l'itinerari de la cavalcada

La cavalcada sortirà del parc de l'Arborètum, on l'alcaldessa, Mercè Conesa donarà la benvinguda als Reis. El recorregut continuarà enfilant l'avinguda del Pla del Vinyet cap al carrer de Francesc Moragas en direcció als Quatre Cantons. Des d'allà seguirà per l'avinguda de Rius i Taulet i girarà per l'avinguda de Catalunya fins arribar a la plaça de Sant Pere. Després baixarà cap a la plaça d'Octavià a través del carrer Major.

Seguidament, recorrerà el carrer de Plana de l'Hospital per passar per davant del Centre d'Atenció Primària (CAP) i girar cap a l'avinguda de Francesc Macià on, a l'alçada del Monestir, girarà pel carrer d'Orient per arribar a la plaça d'en Coll. Des d'allà, sortirà en direcció a l'avinguda de Cerdanyola des d'on travessarà el centre de la ciutat seguint l'eix comercial fins al carrer de Valldoreix. En aquesta via girarà a la cantonada del carrer de Sant Bonaventura i seguirà per la Rambla del Celler fins acabar el recorregut a la plaça de Barcelona.

El membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Josep Garrell, organitzadors de la iniciativa, ha avançat a Cugat.cat que l'adoració del nen Jesús canviarà d'ubicació i que un cop finalitzada la cavalcada, els reis pujaran a l'antic ajuntament a saludar.

Josep Garrell

L'adoració del nen Jesús es farà a la llotgeta i els Reis pujaran a saludar des del balcó de l'ajuntament.


Garrell també ha explicat que, davant de la situació de crisi, l'organització de la cavalcada 'serà justa, però no excessiva'. Ha reiterat que s'ha de procurar que cap infant es quedi sense regal aquest any.

Josep Garrell

No anem a fer excessos ni a augmentar substancialment l'organització.


Aquest any també s'organitzarà el concurs de carrosses, que celebra el seu 13è aniversari. La vintena de carrosses participants podran visitar-se durant el matí de la cavalcada, on estaran exposades al parc de l'Arborètum. En aquesta edició la dotació dels guardons es manté respecte l'any passat amb 500 euros per al primer premi, 300 per al segon, i el tercer i quart rebran 100 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.