Cap nen de Valldoreix es quedarà sense veure els Reis Mags


  • Comparteix:

Els Reis arriben a Valldoreix

Els Reis arriben a Valldoreix

Ses Majestats els Reigs Mags recorreran Valldoreix acompanyats de diverses entitats i centres educatius del territori per repartir il·lusió. Enguany, els Reis d'Orient també visitaran els nois i noies que per motius de salut o problemes de mobilitat no puguin sortir al carrer a veure passar la rua. La desfilada arrencarà a tres quarts de sis de la tarda.

Un coet marcarà la sortida de la cavalcada que es dirigirà per la rambla de mossèn Jacint Verdaguer cap a l'avinguda de Joan Borràs per després continuar per l'avinguda Alcalde Ramon Escayola. Des d'aquí s'anirà a la plaça dels Ocells i el passeig de l'Oreneta per tornar a l'avinguda de mossèn Jacint Verdaguer i creuar per la plaça de Mas Roig i altra vegada cap a la rambla de mossèn Jacint Verdaguer fins arribar a l'església de l'Assumpció i la plaça de Maria Sabater, on els infants podran lliurar les cartes a Ses Majestats.

El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha animat grans i petits a participar d'aquesta cavalcada i retrobar-se amb la il·lusió que fa falta en temps complicats.

Joaquim Castelló

Encoratgem tothom que hi participi ja siguin grans o petits. Tal com estan les coses fa falta il·lusió i la cavalcada pot despertar el nen que tots tenim a dins.


La recollida de cartes serà als vols de les set de la tarda a la plaça de Maria Sabater.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.