Daniel Ruiz-Trillo presenta una novel·la sobre els petits plaers de la vida


  • Comparteix:

Ruiz-Trillo a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Ruiz-Trillo a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

'40 plaers' és la segona novel·la de l'escriptor i poeta santcugatenc Daniel Ruiz-Trillo, on parla sobre els petits plaers de la vida. Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM), l'autor ha explicat que la novel·la vol reflectir vivències universals amb les que tothom pot sentir-se identificat.

Segons Ruiz-Trillo '40 plaers' són petites coses que fan la vida més dolça, i que la publicació és un llibre senzill però s'ha de llegir poc a poc. L'autor ha explicat que, tot i que la vida sigui complicada, s'ha de viure amb il·lusió i valentia.

Daniel Ruiz Trillo

He escollit 40 perquè l'any que ve faig 40 anys.


Els plaers tenen a veure amb experiències pròpies de l'autor, i estan endreçades cronològicament. El Barça de Guardiola, mandrejar, Sant Jordi i fullejar un diari són alguns dels plaers que recull Ruiz-Trillo. La novel·la tanca els plaers amb 'el dret a decidir', on l'autor deixa al lector escollir el seu plaer preferit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.