Els Amics de les Arts transformen el Teatre-Auditori en una festa


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts han posat el punt final a la festa convidant els seus amics dalt l'escenari

Els Amics de les Arts han posat el punt final a la festa convidant els seus amics dalt l'escenari

El concert dels Amics de les Arts i els seus amics ha superat les expectatives del públic aquest dijous regalant una nit carregada de complicitat i humor. L'actuació benèfica ha reunit dalt l'escenari del Teatre-Auditori artistes de l'alçada de Pere Jou, Joan Colomo, Vicens Martín amb la Jove Big Band, el trio format per Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver, el Col·lectiu Brossa i Ramon Gener. Tot plegat ha donat forma a un dels concerts més especials de la gira presentació del darrer treball dels Amics de les Arts, 'Espècies per catalogar'.



Són un dels grups de referència de l'escena musical catalana. Per segona vegada la formació musical ha escollit per escenari el Teatre-Auditori per compartir la seva música amb els seus amics. Enguany però, la proposta ha vingut acompanyada d'un objectiu solidari. Els diners recaptats aniran destinats a diferents quatre ONG. És per això que l'actuació de dijous ha estat molt especial per a la formació, tal com han reconegut en un parel d'ocasions des de l'escenari..

Entre el gruix dels temes que s'han pogut escoltar destaca el seu darrer treball 'Espècies per catalogar', un disc que presenta com a repte l'exploració de noves musicalitats, però també han sonat clàssics d'altres treballs com 'Jean-Luc', '4-3-3' i 'Les meves ex i tu'.

Una de les veus dels Amics de les Arts Eduard Costa ha subratllat el canvi que ha suposat el darrer àlbum per al grup.

Eduard Costa

Musicalment ha estat un repte perquè voliem explorar noves musicalitats. És un disc d'explorar sensacions, emocions i idees.


El concert de dues hores de durada ha comptat amb moments irrepetibles que han subratllat la bona sintonia entre els artistes i el públic, superant així les expectatives dels seus seguidors més fidels i convertint l'escenari en una autèntica festa.

Públic

Són les cançons que coneixes però amb els amics ho fan molt especial. / Són molt propers. / La música uneix a tothom i emociona.


El concert ha acabat amb tots els artistes convidats dalt de l'escenari interpretant el tema 'El matrimoni arnolfini' i un públic entregat que no ha dubtat en posar-se dempeus, ovacionar els músics, també posar punt final a l'actuació amb crits d''independència'.

Els Amics de les Arts també han tingut, dalt de l'escenari, un record per a l'entrenador del Barça, Tito Vilanova, a qui han desitjat una ràpida recuperació després de la recaiguda en el càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.