El 8è Camí de Justícia arriba a Sant Cugat per recordar l'assassinat de l'abat Biure


  • Comparteix:

100 caminants han vingut des de Cerdanyola en el 8è Camí de Justícia

100 caminants han vingut des de Cerdanyola en el 8è Camí de Justícia

Un centenar de persones han recorregut, per vuitè any consecutiu, la distància entre Cerdanyola i Sant Cugat en una nova edició del Camí de Justícia. Aquesta marxa nocturna vol recordar el recorregut que els assassins de l'abat Biure van fer la nit de Nadal del 1350. Els caminants han arribat al Museu de Sant Cugat on han sopat i han vist una representació de 'Pedra i Sang'.

Des del Museu Ca n'Ortadó de Cerdanyola han sortit el centenar de persones que han participat en el 8è Camí de Justícia per tal de commemorar l'assassinat de l'Abat Biure en mans de Berenguer de Saltells, la mateixa història que des de fa 12 anys explica 'Pedra i Sang'.

Precisament, els caminants del Camí de Justícia, un cop finalitzat el recorregut, han visitat el Monestir de Sant Cugat i han gaudit d'un sopar medieval així com d'una representació de 'Pedra i Sang', obra dirigida per la santcugatenca Dolors Vilarasau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.