La coral d'adults de l'escola Ciutat d'Alba s'estrena amb èxit fora de l'escola


  • Comparteix:

L'actuació ha tingut lloc a la plaça d'Octavià

L'actuació ha tingut lloc a la plaça d'Octavià

La coral de pares, mares i mestres de l'escola Ciutat d'Alba s'ha estrenat amb èxit fora del recinte escolar amb una actuació a la plaça d'Octavià. Una quarantena de cantaires s'han aplegat aquest divendres en un breu concert on han interpretat cinc nadales i l'himne de l'escola. Amb aquesta actuació, la coral ha sortit al carrer per primera vegada i, alhora, ha manifestat la seva oposició a les retallades del sector educatiu.

Pares, mares i mestres de l'escola Ciutat d'Alba han cantat conjuntament aquest dissabte en un breu concert que ha volgut recuperar la tradició de cantar nadales al carrer. L'actuació ha comptat amb la interpretació dels temes 'Un camell d'orient', 'Amb l'estrella als cabells' i 'El caganer', entre d'altres. Una de les membres de la coral, Àgatha Estera, s'ha mostrat molt satisfeta de la primera actuació de la coral fora del recinte escolar.

Àgatha Estera

Ha anat molt bé. Al principi teníem una mica de por per com se sentia a l'exterior. Erem força colla i hem tingut molt suport dels pares, mares i nens. Estem molt contents.


La coral ha culminat el concert amb la cantada de 'Amunt', la cançó de l'escola Ciutat d'Alba. En l'actuació, els cantaires han donat suport al model d'escola basat en la immersió lingüística i per queixar-se de les retallades de la Generalitat al sector educatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.