L'Escola de Música de Valldoreix acomiada l'any davant de 300 persones


  • Comparteix:

Moment del concert

Moment del concert

Prop de 300 persones han omplert l'església de l'Assumpció per gaudir del tradicional concert de Nadal de l'Escola de Música de Valldoreix. Els alumnes han tancat així la temporada aquest divendres i han mostrat els resultats del treball de tot el curs. L'escola ha acomiadat l'any amb un repertori format per nadales, música instrumental i peces contemporànies.

Les lliçons dels Grups Instrumentals i de Llenguatge Musical, que s'han dut a terme al llarg de l'any a l'Escola, han servit als alumnes per lluir-se davant de familiars i amics que han omplert l'església. El concert s'ha dividit en dues parts, una primera on els músics han interpretat amb el piano, guitarres i violins temes d'artistes com Elvis, Elton John i John Philip Soussa, entre d'altres, i que han tancat els més petits de l'escola cantant dues cançons.

La segona part ha estat protagonitzada per la música vocal en català de temàtica nadalenca. Els diferents grups han interpretat cançons com 'Digues Xic', d'Àngel Daban; 'És un desig', i 'Quan somrius', de Josep Thió. El concert ha clos amb una gran coral formada per tots els alumnes de l'escola que han cantat 'El caganer', de Thió, i 'M'agrada el Nadal', de Dàmaris Gelabert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.