Mira les millors imatges de la cantada de les corals de les escoles pels carrers


  • Comparteix:

Els infants de les corals del Pins del Vallès han visitat Cugat.cat

Els infants de les corals del Pins del Vallès han visitat Cugat.cat

Cugat.cat ofereix des d'aquest dissabte les imatges de la 8a edició de les 'Nadales al carrer', que ha reunit aquest dissabte més de 300 nens i nenes d'entre tres i 13 anys i ha omplert de música l'eix comercial de la ciutat. Set corals de la ciutat han protagonitzat aquesta cantada de nadales tradicionals que ha recorregut espais com el carrer Major, la rambla del Celler, el carrer de Valldoreix i la plaça de Barcelona. Cugat.cat ha estrenat una web especial de Nadal on es poden trobar les imatges de les cantades de totes les escoles. Mira tots els vídeos.

Les corals de les escoles El Patufet, Aula de So, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA), l'escola Ricomà, Fusió i les escoles públiques Collserola i Pins del Vallès han estat les protagonistes d'aquesta iniciativa, organitzada per Sant Cugat Comerç (StC) i la Comissió d'Escoles de Música de Sant Cugat.

El repertori l'han format nadales tradicionals catalanes i altres més modernes en anglès que els nens i nenes han cantat tant al carrer com a l'interior de les botigues. L'Associació Sant Cugat Comerç (StC) ha obsequiat els petits cantaires amb una xocolatada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.