Clàssics del gospel inunden de bones vibracions el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

The King Gospel Choir al Teatre-Auditori

The King Gospel Choir al Teatre-Auditori

Un any més, i dies abans de celebrar el dia de Nadal, el Teatre-Auditori ha acollit aquest dissabte un nou concert de gospel. En aquesta ocasió el Cor Gospel Sant Cugat i el conjunt nord-americà The King Gospel Choir han protagonitzat un repertori on els sons més profunds i espirituals s'han entrellaçat amb els ritmes més nadalencs. El repertori, titulat 'Merry Christmas & Civil Rights', ha tingut quasi dues hores de durada i ha fet cantar i moure el públic santcugatenc. El concert s'ha emmarcat dins del Festival de Gospel de Catalunya.



El conjunt nord-americà The King Gospel Choir, que ret homenatge al pare de la lluita pels drets dels negres als Estats Units Martin Luther King, ha arribat al Teatre-Auditori per crear un entranyable ambient nadalenc. Sota la direcció de Percy Gray, 16 solistes i una secció rítmica de tres músics han cantat una acurada selecció de cançons nadalenques ben internacionals i conegudes per tothom com 'Silent Night', 'Go Tell It To The Mountains' i clàssics del gospel com 'Oh, happy day'.

El director del Cor Gospel Sant Cugat, Erwyn Seerutton, ha explicat quines són les qualitats d'aquest cor.

Erwin Seerutton

Són solistes molt ben seleccionats. A part de cantar molt bé, tenen una gran part humana i això fa que la música soni millor.


El Cor Gospel Sant Cugat ha estat l'encarregat d'encetar la vetllada i ho ha fet amb temes com 'The storm is passing over', 'Take me back' i ha acompanyat el grup nord-americà amb les cançons 'Oh Happy Day' i 'Amen'. Seerutton ha destacat la gran oportunitat que ha tingut el cor que dirigeix perquè, per segon any consecutiu, han pogut cantar amb solistes sensacionals.

Erwin Seerutton

Poder estar amb aquests solistes és sensacional. Això ens demostra que estem fent una bona feina.


El públic ha quedat impressionat amb la força de les veus del conjunt The King Gospel Choir i ha subratllat que la idea de poder veure aquest cor d'alt nivell amb el Cor Gospel Sant Cugat ha estat del tot encertada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.