L'any 2013 unirà la coral l'Harmonia de Valldoreix i l'orquestra Fusió de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment del concert

Moment del concert

La Coral l'Harmonia de Valldoreix encara l'entrada al 2013 amb un projecte musical conjunt amb l'Orquestra Fusió de Sant Cugat entre mans. Es tractaria de la primera col·laboració musical de l'agrupació amb una orquestra de gran format, projectada pel tradicional concert d'inici de l'estiu. Una altra cèlebre actuació de la coral valldoreixenca és el concert de Nadal, que ha omplert aquest diumenge un any més l'església de Sant Cebrià d'un repertori farcit de nadales internacionals. La coral l'Harmonia de Valldoreix i la seva branca jove, Music'al-cor, s'han unit a l'agrupació convidada, el Cor d'homes de Manlleu, en una actuació que ha reunit una vuitantena de persones.

La coral valldoreixenca s'ha marcat per aquest 2013 el repte d'orquestrar el seu repertori. Ho farà de la mà de l'Orquestra Fusió de Sant Cugat en la que serà, segons el president de l'Associació Cultural Coral l'Harmonia de Valldoreix, Miquel Rejat, el primer projecte musical d'aquestes característiques en 30 anys de recitals.

Miquel Rejat

Només ens havíem acompanyat d'una orquestra de petit format pel nostre 25è aniversari.


Però la mirada al futur no impedeix a la coral gaudir del present, tot sent fidel a les seves tradicions. Una de les més cèlebres és el concert de Nadal, que aquest diumenge ha omplert l'església de Sant Cebrià. L'acústica i arquitectura de l'espai fa que, segons afirma Rejat, sigui una de les actuacions especials de l'any.

Miquel Rejat

El de Nadal és fàcil d'omplir perquè el fem a l'església de Sant Cebrià, que és petita, però ens agrada perquè és d'arquitectura romànica i fa que les veus se sentin extraordinàriament bé.


L'agrupació valldoreixenca ha apostat per apropar al púiblic cançons nadalenques d'indrets com França, Suïssa, Polònia, Dinamarca i els Estats Units i també nadales de casa nostra com 'L'àngel i els pastors'. Music'al-cor, la branca juvenil, ha portat el toc de modernitat al concert amb canços com 'Hold my Hand' de Michael Jackson'. En contrast, la coral convidada, el Cor d'homes de Manelleu, ha apostat per un repertori més clàssic amb temes com 'Adoremus te', d'Orlando di Lasso, 'Ave Maria' de Zoltán Kodály i els clàssics 'El noi de la mare' i 'Fum, fum, fum'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.