L'OSSC s'atreveix a variar el Festival de Valsos i Danses al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Les sorpreses tornen al Teatre-Auditori amb el Concert de Nadal de l'OSSC (27/des/12)


  • Comparteix:

En aquesta ocasió una ballarina de claqué ha acompanyat l'OSSC en dos temes musicals

En aquesta ocasió una ballarina de claqué ha acompanyat l'OSSC en dos temes musicals

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha sorprès aquest dijous el públic del Teatre-Auditori amb un festival de Valsos i Danses renovat. En aquesta ocasió l'orquestra ha ofert un repertori on ha incorporat més peces catalanes, com la sardana de la Sarsuela de la Santa Espina i les nadales catalanes de Salvador Brotons, que s'han barrejat amb peces de Johan Strauss Jr. i Tchaikowsky, entre d'altres. La ballarina de claqué nord-americana Roxanne Butterfly ha acompanyat els músics en dues de les cançons i ha demostrat que el ritme té vida més enllà dels instruments. El públic ha sortit satisfet amb la proposta i ha lloat els canvis introduïts.



El Festival de Valsos i Danses més innovador ha arribat aquest dijous al Teatre-Auditori. Una primera part més tradicional i seriosa ha servit perquè els espectadors escoltessin amb atenció el 'Vals de les Flors' de Tchaikowsky, la sardana 'Sol ixent' d'Eduard Toldrà, les 'Nadales Catalanes' de Salvador Brotons i la sardana de la sarsuela 'La Santa Espina', tal com la va escriure Enric Morera. El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha destacat l'aposta d'aquest any, oferir un repertori totalment nou i innovador.

Josep Ferré

No és un tòpic. Sempre hem fet un concert molt similar, però aquesta vegada hem volgut fer una cosa totalment diferent.


En la segona part del concert, l'orquestra ha demostrat està plenament de festa i ha fet pujar dalt l'escenari alguns espectadors. Ha estat també en aquest punt quan la ballarina de 'tap-dance', Roxane Butterfly, ha sorprès el públic santcugatenc acompanyant els músics en dues de les cançons. Ferré ha explicat que en aquesta ocasió un dels objectius de l'orquestra ha estat aportar felicitat al públic.

Josep Ferre

Pensem que aquest concert pot portar una mica de felicitat a la gent. Esperem que el recordin durant temps.


El concert es podrà veure una altra vegada avui al Teatre-Auditori, i diumenge al Teatre Plaza de Castelldefels i el segon diumenge de gener al Teatre Kursaal de Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.