Les lectures de contes centren les activitats de les biblioteques per al gener


  • Comparteix:

Algunes activitats es faran a la biblioteca central Gabriel Ferrater

Algunes activitats es faran a la biblioteca central Gabriel Ferrater

Les lectures de contes protagonitzen les activitats de les biblioteques de cara al gener. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater arrencarà l'any aquest dijous amb la lectura del 'Conte de Nadal' de Charles Dickens. De la seva banda, la Biblioteca de Mira-Sol Marta Pessarrodona acollirà la narració en veu alta del relat 'Principis i finals' el 19 de gener de la mà de Glòria Arrufat. Altres lectures i diverses exposicions completen l'agenda de les biblioteques per al mes vinent.

Enric Majó i Jaume Comas posaran veu a la narració del 'Conte de Nadal', que tindrà lloc aquest dijous a les vuit del vespre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. L'espai també acull des del nou de gener i fins al 3 de febrer l'exposició 'Ampolles d'aigua: un residu innecessari', que organitza la Fundació Catalana de Prevenció de Residus i l'Oficina Sostenible, amb el suport de l'Ajuntament. La lectura de contes es repetirà el 19 de gener a les dotze del migdia amb la narració dels 'Contes beduïns' a càrrec de Pau Tarruell.

La Biblioteca de Mira-Sol Marta Pessarrodona acull fins al 13 de gener l'exposició 'Llibre Gegant i Punts de llibre gegants', organitzada per l'Associació Llibre Gegant de Sant Cugat. Aquesta entitat protagonitzarà una lectura de contes el 12 de gener a les onze del matí al mateix espai del districte.

En paral·lel, el Servei de Biblioteques de la ciutat ofereix durant tot el gener clubs de lectura de novel·la, teatre i cinema d'autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.