El pessebre interactiu i benèfic de Valldoreix demostra la seva solidaritat


Temes relacionats

El Grup de Teatre Espiral representa avui i demà 'Escenes del pessebre' (29/des/12)


  • Comparteix:

Un moment d''Escenes de pessebre'

Un moment d''Escenes de pessebre'

El pessebre interactiu i benèfic del Grup de Teatre Espiral ha arrencat les seves sis sessions d'aquest cap de setmana amb ple absolut al Casal de Cultura de Valldoreix. Després d'11 anys sobre els escenaris, 'Escenes de pessebre' és ja una tradició a Valldoreix, que compta amb la complicitat del públic i d'altres associacions culturals del territori.

'Escenes de pessebre' ha tornat aquest cap de setmana al Casal de Cultura de Valldoreix per representar alguns dels episodis més significatius del text de Folch i Torres adaptats pel Grup de Teatre Espiral. Es tracta d'un muntatge que barreja el format poètic del teatre amb una vessant benèfica i interactiva, ja que el públic també forma part d'aquest espectacle. Els assistents no només prenen part del diàleg de l'obra, sinó que poden fer donatius i aportar aliments que es destinaran un any més a Càritas. La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que la solidaritat del públic creix en moments de dificultat.

Trini Escrihuela

Quan més necessitat hi ha, més reacciona el públic. L'any passat es va recollir molt menjar i donatius.


A més de la col·laboració dels espectadors, la iniciativa també compta amb el suport d'altres entitats de Valldoreix com Pentagrama, els Marxosos del Vallès i el taller de Teatre de Nens i Joves amb l'objectiu de mostrar als assistents el valor de l'esperit nadalenc i de la solidaritat. Escrihuela ha destacat aquest muntatge com un moment d'unió entre la gent del territori i les seves entitats.

Trini Escrihuela

És una trobada de les associacions culturals de Valldoreix. Ens reunim amb la gent. Representa solidaritat, unió i compartir.


L'edició anterior de la iniciativa va recaptar gairebé 200 quilos d'aliments per a Càritas, una xifra que els seus responsables esperen superar enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.