Aleix Molet inaugura la temporada d'exposicions de l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc comença avui la temporada d'exposicions del 2004 amb una mostra de peces de gran format del jove pintor Aleix Molet. L'exposició recull una sèrie d'obres de caire minimalista que l'artista ha fet durant els darrers dos anys.

El simbolisme dels ulls, la mirada o les creus protagonitza aquesta mostra de peces de gran format. Segons explica el mateix artista, es tracta d'unes pintures de caire molt minimalista.

Aleix Molet

És una pintura molt minimalista, on jugo amb el simbolisme de coses com els ulls i també una sèrie de creus i altres coses.


Molet ha afegit també que aquests elements han estat el punt de partida per construir espais i crear un joc de mirades entre el propi quadre i els espectadors.

Aleix Molet

Aquests elements m'han servit per construir espais. També em feia gràcia el tema dels ulls que miren l'espectador. Quan mires el quadre hi veus una mirada.


Aquesta és la primera exposició de pintura que Molet fa en solitari. Aquest jove de 25 anys, fa prop de 7 anys que es dedica a pintar, i fins el moment ha participat en mostres col·lectives basades en temes audiovisuals.
L'exposició es podrà fins al 31 de gener a l'Ateneu de la plaça Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.