'La Banda i Majorets de Mira-sol' torna després de 20 anys d'inactivitat


  • Comparteix:

Imatge de la 'Banda i Majorets' de La Llacuna / Font: Flickr la Llacuna

Imatge de la 'Banda i Majorets' de La Llacuna / Font: Flickr la Llacuna

La 'Banda i Majorets de Mira-sol' torna aquest dissabte acompanyant la cavalcada de Reis del barri després de prop de 20 anys sense activitat. Una de les impulsores d'aquest retorn, Elisabeth Royo, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5 FM) que ho van deixar per manca de temps, però que ara retornen amb una vintena de membres, alguns dels quals són fills dels fundadors de la banda.

La 'Banda i Majorets de Mira-sol', fundada el 1985, torna a posar música a la ciutat després de 18 anys d'inactivitat, i ho farà animant la cavalcada de Reis de Mira-sol. De moment, però, la formació reneix sense majoret, però amb molta il·lusió. La membre i una de les impulsores d'aquest retorn, Elisabeth Royo, ha destacat que els fills dels creadors de la banda s'han sumat també a la proposta.

Elisabeth Royo

En el seu moment va funcionar bé, però els membres es van anar casant i tenint fills i la banda va desaparèixer. Ara tenim moltes ganes, els fills també i s'ha tornat a muntar.


La cavalcada de Reis de Mira-sol serà el retorn a l'activitat pública d'aquesta formació que ha estat preparant durant més d'un mes i mig aquesta tornada als carrers de la ciutat. L'estendard, els cornets i els tambors de la 'Banda i Majorets de Mira-sol' tornaran a posar música al barri a les activitats com ja ho van fer als anys 90 a Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.