Els Carters Reials escolten les peticions dels infants santcugatencs


  • Comparteix:

Els Carters Reials han escoltat les peticions dels nens

Els Carters Reials han escoltat les peticions dels nens

Dos Carters Reials han recollit les missives dels infants santcugatencs aquest divendres per fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient. Acompanyats d'una comitiva de patges, els carters han rebut les peticions dels nens i nenes de la ciutat i els han recordat que cal fer bondat perquè els Reis satisfacin els seus desitjos. El grup de percussió Bombotrònic i els alumnes de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels han posat la banda sonora a l'esdeveniment.



Amb un missatge de bondat i solidaritat, els Carters Reials han escoltat les peticions dels infants santcugatencs per transmetre-les als Reis d'Orient. Els Ambaixadors han recordat als nens i nenes que s'han de portar bé i que no poden ignorar els més desafavorits.

Carter Reial

Estem molt contents de ser a Sant Cugat, perquè sabem que és molt solidària i molt bonica. El nostre missatge és que penseu en la gent més pobra.


Alguns dels infants han explicat què han demanat als Reis a través dels seus carters.

Nens i nenes

Un estoig, una tovallola i una bicicleta. / Un tren. / Un helicòpter teledirigit i un Lego. / Un iPod. / Una disfressa. / Una PSP.


Els Carters Reials han rebut les peticions dels nens i nenes santcugatencs aquest divendres a la tarda a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.