L'Associació Astronòmica prepara una xerrada amb el poeta i científic David Jou


  • Comparteix:

David Jou / Font: Joanducros.net

David Jou / Font: Joanducros.net

La Casa de Cultura acull una xerrada del poeta i científic David Jou dijous de la setmana que ve que tractarà sobre l'origen de la vida. Jou, doctor en Ciències Físiques per la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB), té una àmplia trajectòria com a poeta i en el camp de la recerca científica. La ponència 'Imperfeccions fructíferes de l'univers: Ruptures de simetria necessàries per a l'existència de la vida' tindrà lloc a les vuit del vespre.

Especialista en recerca termodinàmica, David Jou compta amb una important trajectòria de producció poètica que toca temes tant diversos com la religió, la ciència, el cinema, entre d'altres. En l'àmbit literari també ha treballat l'assaig. La carrera de Jou compta amb diversos premis de recerca com el Rey Juan Carlos I, el Ciutat de Barcelona, la Medalla Narcís Monturiol i el Premi Crítica Serra d'Or de Recerca.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.