La valldoreixenca Marta Angelat forma part del repartiment de 'Sí, ministre'


Temes relacionats

La santcugatenca Marta Angelat actuarà en l'obra 'Sí, ministre' (29/nov/12)


  • Comparteix:

Angelat, amb part del repartiment / Font: Es.vivirvip.com

Angelat, amb part del repartiment / Font: Es.vivirvip.com

L'actriu valldoreixenca Marta Angelat participa en el repartiment de l'obra de teatre 'Sí, ministre', que s'estrenarà dimecres de la setmana vinent al teatre Condal de Barcelona. L'obra, versionada i dirigida pel director Abel Folk, està inspirada en la serè britànica 'Sí, primer ministre'. Joan Pera, Carles Canut, Victòria Pagès, Ferran Rañé i Dafnis Balduz tanquen el repartiment.

L'obra original, que està considerada la comèdia política amb més èxit de la història, va estrenar-se fa més de 30 anys i encara es representa a Londres. Els seus autors, Antony Jay i Jonathan Lynn, han adaptat l'obra a l'actualitat.

El muntatge 'Sí, ministre' és una versió catalana d'aquesta segona part, una comèdia centrada en l'actualitat on l'única salvació possible que li queda al país per evitar la fallida financera és la tèrbola relació amb el ministre d'Afers exteriors del Kumranistan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.