Lucrecia recupera les seves cançons més intimistes al concert del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Lucrecia porta els sons llatins avui a Sant Cugat en un concert gratuït (10/gen/13)


  • Comparteix:

Lucrecia ha ofert un concert intimista al vestíbul del Teatre-Auditori

Lucrecia ha ofert un concert intimista al vestíbul del Teatre-Auditori

La cantant Lucrecia ha omplert el vestíbul del Teatre-Auditori en una actuació que ha sorprès el públic assistent pel seu caire intimista. El concert, que ha tingut lloc aquest dijous en el marc de la proposta 'Una hora de música', ha fet un repàs als temes de l'artista cubana així com a altres cançons conegudes. Lucrecia ha avançat a Cugat.cat que el proper estiu traurà nou àlbum després de tres anys de silenci.



La cantant cubana Lucrecia, acompanyada pel piano de Félix Ramos, ha encetat el 2013 a la nostra ciutat amb el primer concert de la gira 'Eternamente Cuba 2' i amb un propòsit per al nou any: publicar nou disc per a l'estiu del 2013. L'artista no ha avançat més detalls però ha afirmat que començarà la gravació en breu.

Tanmateix, Lucrecia ha destacat a Cugat.cat que el concert intimista d'aquest dijous és diferent als que està acostumada a dur a terme però que li sembla una molt bona idea de cara a portar noves activitats al Teatre-Auditori.

Lucrecia

És una idea molt maca. És una manera de dinamitzar el teatre i que vinguin més persones.


L'artista cubana també ha recordat a Cugat.cat que Sant Cugat és una ciutat molt important per a ella, ja que l'ha visitat en diverses ocasions i va gravar durant set anys el programa 'Los Lunnis' als estudis de la ciutat de Televisió Espanyola (TVE).

Aquesta actuació, inclosa en les activitats complementàries del Teatre-Auditori i organitzat per les Joventuts Musicals (JJMM), ha servit per cloure la temporada de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.