'Grans Cors d'Òpera' delecta el públic amb les peces més cèlebres de l'òpera


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle

Imatge de l'espectacle

El concert 'Grans Cors d'Òpera' ha regalat al públic santcugatenc moments extraordinaris gràcies a una acurada selecció de les peces més cèlebres i apassionants del món de l'òpera. Entre els autors escollits: Mozart, Bizet, Verdi i Wagner. Dirigit per Josep Pons i interpretat per l'Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, aquest gran concert ha posat el punt final a la seva gira en l'actuació d'aquest dissabte al Teatre-Auditori.



Creada el 1847 sota la direcció de Marià Obiols, l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu és la més antiga de l'Estat espanyol. L'orquestra, que va ser fundada per donar suport a les temporades líriques del Gran Teatre del Liceu, ha escollit com a escenari el Teatre-Auditori per posar el punt final a una gira que va començar el novembre passat i que ha visitat ciutats com Girona, Vic, Lleida i Manresa.

El director musical del Gran Teatre del Liceu, Josep Pons, s'ha mostrat satisfet amb la resposta del públic i ha elogiat les instal·lacions de l'equipament municipal.

Josep Pons

La sala era plena, ha estat un bon tancament i el concert ha estat molt bonic.


Sota el títol 'Grans Cors de l'Òpera', els cossos artístics del Liceu han fet extensible al públic algunes de les peces més extraordinàries del gènere operístic. Segons el director del Liceu, Joan Francesc Marco, l'objectiu de l'orquestra i del cor passa per donar a conèixer la seva tasca artística arreu del territori i aconseguir que la gent els senti seus.

El concert, d'una hora i mitja de durada, ha fascinat el públic que ha elogiat la qualitat de les peces i ha agraït que l'Orquestra pugui actuar a llocs fora del Liceu.

Públic

M'ha agradat molt, no havia vist uns cors així. / Et dóna una sensació de plenitud. / Aquí s'han vist molt bé, la sala tenia una bona acústica que no es dóna al Liceu.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, i el director del Liceu, Joan Francesc Marco, han ratificat la renovació del conveni de col·laboració entre els dos equipaments. Acord que garanteix la continuïtat de concerts com el d'aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.