El Teatre-Auditori i el Liceu renoven l'acord per portar l'òpera al municipi

Joan Francesc Marco i Xavier Escura a la presentació del conveni aquest dissabte

Cultura

Publicat el 13/gen/13 per Anna González

El Teatre-Auditori i el Gran Teatre del Liceu han renovat el conveni que permet que l'equipament municipal aculli amb regularitat alguns dels espectacles d'òpera de l'orquestra i el cor del teatre català. L'acord, vigent des de fa dos anys, té com a objectiu donar presència al Gran Teatre del Liceu al territori, així com gaudir de la seva producció i acostar-la al públic familiar.

Després de dos anys de la posada en marxa de la col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i el Teatre-Auditori, tots dos equipaments han renovat el conveni que permet que Sant Cugat aculli alguns dels espectacles i produccions del teatre català. D'aquesta manera, totes dues parts ratifiquen el seu compromís amb l'òpera, ja que l'acord té com a objectiu acostar aquest gènere al territori i a nous públics.

El director del Gran Teatre del Liceu, Joan Francesc Marco, ha explicat que convenis com aquest permeten que l'orquestra i el cor de la institució tinguin presència al territori.

J. Francesc Marco

Representa la voluntat d'estar present al territori. La nostra orquestra i cor necessiten ser visibles i que la gent els conegui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la gran oportunitat que això suposa per al Teatre-Auditori.

Xavier Escura

Vull insistir que la col·laboració, que va començar el 2010, és un privilegi per a nosaltres, és una gran sort.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alguns dels espectacles que formen part d'aquest conveni i que es podran veure aquesta temporada són 'Petruixka' i 'La Ventafocs'. Aquest dissabte, i també emmarcat en la col·laboració entre els dos equipaments, el Teatre-Auditori ha acollit el concert 'Grans Cors d'òpera'. El conveni estarà també vigent durant la temporada 2013-2014.