L'obra de Teresa Farrés obre la temporada 2004 de la Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

Són obres inspirades en la natura.

Són obres inspirades en la natura.

La Galeria Canals de Sant Cugat ha donat el tret de sortida al nou any amb una mostra de Teresa Farrés, una de les pintores més representatives de la ciutat. L'exposició, que es pot veure a la sala 1 d'aquesta galeria, presenta una sèrie d'obres inspirades en la natura que es podran veure fins a finals d'aquest mes.

Els paisatges i les flors són els elements protagonistes d'aquesta exposició, que recull algunes obres fetes durant els anys 80 així com els quadres més recents de l'artista. I és que als seus 87 anys d'edat, Farrés no ha deixat de pintar i confessa que l'art és la seva passió i que necessita pintar una estona cada dia.

Teresa Farrés

És la meva passió, jo pinto cada dia, és una necessitat.


Al costat de la pintura, una altra passió de l'artista és la naturalesa, i per això dedica bona part del seu temps a reproduir paisatges. Segons explica, es tracta de quadres que reprodueix de memòria i també afegint-hi bona part de la seva creativitat personal.

Teresa Farrés

Jo pinto molt a partir del que retinc, del que he vist. I a vegades també m'invento coses o n'hi afegeixo, és una pintura molt de creació.


Farrés és una de les artistes més destacades de la nostra ciutat, no només per la seva trajectòria com a pintora sinó també per la seva vessant com a docent. I és que als seus 87 anys deixa enrera vivències i fets com el d'haver estat la primera dona que va cursar una carrera superior a Sant Cugat o el d'haver estat professora de molts artistes locals com Sergi Barnils o Pep Codó, entre molts d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.