El Cicle de Cinema Familiar porta avui 'Madagascar 3, de marxa per Europa'


  • Comparteix:

Cartell del film / Font: Labutaca.net

Cartell del film / Font: Labutaca.net

Les aventures del lleó Alex, la girafa Marty i l'hipopòtam Gloria, que protagonitzen 'Madagascar 3, de marxa per Europa', són la proposta del Cicle de Cinema Familiar d'aquest diumenge. El film es projectarà als cinemes Cinesa a les dotze del migdia i les entrades tenen un preu de 4,30 euros.

El film explica les aventures dels tres animals, que es van escapar del zoo de Parc Central de Nova York per viatjar fins a l'illa de Madagascar, i que ara volen deixar Àfrica i tornar-se'n cap als Estats Units. En el viatge, es desvien cap a Europa i arriben a Montecarlo. Fugint de la capitana Chantel DuBois, una francesa encarregada del control d'animals, els protagonistes s'apunten a un circ ambulant.

'Madagascar 3, de marxa per Europa' és la tercera pel·lícula del cicle. El següent film, 'Amics per sempre', es projectarà el primer diumenge de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.