Kulbik revisita el hip hop en un espectacle explosiu que barreja poesia i música


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

La companyia Kulbik ha hipnotitzat el públic del Teatre-Auditori aquest divendres amb l'espectacle 'Cube'. Una peça curta però intensa que ha revisitat el hip hop en una barreja explosiva de moviments fragmentats, música i poesia. Tot un còctel visual i rítmic concentrat dins un cub imaginari que ha deixat bocabadats els espectadors pel virtuosisme dels seus moviments. Balls impossibles que han explorat nous llenguatges corporals i que han arrencat forts aplaudiments.



Es van donar a conèixer al programa 'Tu sí que vales' on van guanyar el primer premi en l'edició del 2011. Creada un any abans, la companyia Kulbik ha aterrat per primera vegada al Teatre-Auditori amb 'Cube'. Es tracta d'un muntatge que s'ha fet amb la fórmula capaç d'atrapar el públic. Una peça intensa d'una hora de durada que ha jugat amb unes coreografies acurades i amb el llenguatge gestual, tot amanit amb tocs de poesia i música.

Una proposta diferent que parteix de l'exploració de diversos llenguatges i que els consolida com una companyia amb personalitat pròpia, segons el director, coreògraf i ballarí de Kulbik, Joan Carles Valls.

Joan Carles Valls

Tenim un llenguatge propi des d'altres disciplines com el mim. La gent ens identifica i sap que això ho fa Kulbik.


La vistositat dels balls ha brillat amb llum pròpia gràcies a l'aposta d'una escenografia nua que apuntava un cub imaginari. Una peça que ha anat transformant-se en funció de les diferents històries que han acompanyat les coreografies. El resultat és un treball molt cuidat que ha captivat els espectadors.

Públic

Ho fan molt bé i tenen un gran nivell. / Es mereixen guanyar molt. / Feia temps que no veia ballar així.


Després de 'Cube' la companyia prepara ara el que serà el seu segon muntatge. Dues peces curtes que es podran veure als escenaris el 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.