La Sala Hoboken redefineix la programació i s'obre a la ciutat


Temes relacionats

Dissidència diu que la seva intervenció al ple va ser una 'metàfora' i no una amenaça (19/des/12)

Conesa veu amenaces en la intervenció de Dissidència Sònica al ple (19/des/12)

Cancel·lats els concerts d'aquest cap de setmana a la sala Hoboken (13/des/12)

La sala Hoboken passa a ser un espai més a disposició de la ciutadania ( 7/nov/12)


  • Comparteix:

La Sala Hoboken redefineix el seu projecte / Font: Facebook Sala Hoboken

La Sala Hoboken redefineix el seu projecte / Font: Facebook Sala Hoboken

La Sala Hoboken canvia de rumb amb l'objectiu de redefinir el seu projecte empresarial i garantir-ne la viabilitat econòmica. En el marc d'aquesta nova etapa, la sala de concerts vol obrir-se a les entitats i grups locals amb l'objectiu d'esdevenir un nou equipament de la ciutat, que tot i privat, funcioni també com a espai públic. Per això la sala, que compta amb una nova gerència, arrencarà la nova programació aquest divendres en la qual compartiran cartell concerts de grups locals i de renom, sessions d'electrònica i música alternativa, així com d'estil més comercial.

La Sala Hoboken amplia la seva oferta i s'obre al teixit associatiu i cultural de la ciutat. Amb aquests dos reptes, la sala de concerts privada vol encetar un nou rumb amb l'objectiu de consolidar el projecte empresarial, criticat per algunes entitats locals com Dissidència Sònica.

És per això que una de les fites de l'espai de concerts és trobar complicitats entre les entitats i associacions locals per esdevenir també un equipament al servei de la ciutadania, més enllà del negoci privat i del conveni que manté amb l'Ajuntament. Un nou gerent, Pol Moragas, encapçala des de gener aquesta nova etapa de la sala, a la qual la viabilitat econòmica i la utilitat a la ciutat seran els dos eixos centrals.

Pol Moragas

La fita és que sigui viable, que estem convençuts, i que sigui útil per a la ciutat. Dóna peu a fer moltes coses.


A més, la Sala Hoboken busca nous perfils d'usuaris i per això renova la seva programació. Segons ha avançat a Cugat.cat Moragas, la nova oferta de l'espai comptarà amb sessions d'electrònica i música alternativa els divendres. Els dissabtes la sala es mourà al ritme de la música més comercial. Amb tot, l'espai programarà abans d'aquestes sessions concerts tant de grups locals com de renom.

Pol Moragas

Comencem amb la visió que els dissabtes és música més comercial i els divendres altres tipus de música com rumba i electrònica.


El nou gerent també ha avançat a Cugat.cat alguns dels plats forts de la nova programació, que arrencarà aquest divendres, com el concert de D'Callaos, que tindrà lloc el 22 de febrer, a més d'una festa universitària el 2 de febrer.

Pol Moragas combina la gerència de Sala Hoboken amb la seva responsabilitat com a cap de comunicació de l'Olímpyc La Floresta. El santcugatenc també és secretari de Coordinació i Acció Política de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.