'El tipo de la tumba de al lado' evidencia fins a on arriben les diferències socials


  • Comparteix:

Maribel Verdú i Antonio Molero encarnen els personatges de Laura i Pablo

Maribel Verdú i Antonio Molero encarnen els personatges de Laura i Pablo

'El tipo de la tumba de al lado', de Katarina Mazetti i dirigida per Josep Maria Pou, ha mostrat aquest dissabte al Teatre-Auditori per què les incompatibilitats socials i culturals fan que una parella no pugui arribar allà on desitjaria. La recentment nominada als premis Goya, l'actriu Maribel Verdú i l'actor televisiu Antonio Molero han protagonitzat un muntatge que posa en evidència com a vegades les persones confonen la necessitat de sentir-se acompanyades amb l'enamorament. El públic ha rigut i s'ha quedat amb ganes que la història fos més llarga.



Quan una intel·lectual urbana acaba en una granja i un granger de províncies a l'òpera, tot i que pugui semblar un tòpic, alguna cosa acabarà sortint malament, i sobretot si el que uneix aquestes dues persones és la sensació de solitud. Aquest podria ser un petit resum del muntatge 'El tipo de la tumba de al lado', una història divertida i tendra però a la vegada ben commovedora perquè ensenya com les diferències socials i culturals de dues persones en la vida quotidiana acaben explotant.

El muntatge de fet és en aparença una comèdia, però en el fons amaga una història d'amor impossible que neix en un cementiri. La recentment nominada als premis Goya, l'actriu Maribel Verdú i l'actor televisiu Antonio Molero han estat els encarregats de portar l'obra en solitari, sense actors secundaris ni canvis d'escenaris només amb una gran catifa de gespa i un parell de bancs. L'obra de fet passa a 22 espais diferents, però són els actors els que fan canviar el lloc. Maribel Verdú i Antonio Molero han captivat des del primer minut tota l'atenció dels espectadors.

Públic

És una obra que té molt de mèrit, m'ha agradat molt. / He rigut molt, se m'ha fet massa curta. / Com en la vida, l'obra t'ensenya que les coses no sempre surten com et penses.


El muntatge, estrenat al Teatre Goya de Barcelona, es podrà veure aquest diumenge a Viladecans i després seguirà la seva gira per diferents escenaris de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.