El 'Bosc Literari' uneix natura i cultura a través de la literatura juvenil


Temes relacionats

El Bosc Literari de la Serreta busca mantenir el suport econòmic municipal per garantir la seva continuïtat (18/des/11)


  • Comparteix:

Imatge de l'inici del recorregut amb un dels plafons

Imatge de l'inici del recorregut amb un dels plafons

El 'Bosc Literari' de la Serreta apropa l'espai natural al públic més jove a través d'un recorregut d'obres clàssiques adaptades al còmic. Les ficcions de Jules Verne, Mark Twain i Emilio Salgari marquen la ruta literària d'enguany, una iniciativa de l'Associació de Veïns de la Serreta - Bosc d'en Saladrigues que s'ha inaugurat aquest diumenge. Amb aquesta proposta, l'entitat proporciona un fil conductor lligat a la cultura perquè els ciutadans s'acostin al bosc i el coneguin.

Les adaptacions d'obres clàssiques com 'Tom Sawyer' i 'Sandokan' en format de còmic de la mà de l'editorial Bruguera protagonitzen la 9a edició del 'Bosc Literari' amb l'objectiu d'apropar als joves l'entorn natural de la Serreta. L'artista valldoreixenc Miquel Pellicer s'ha encarregat de redactar els textos dels plafons, que marquen la ruta al voltant del bosc de la Serreta.

La vicepresidenta de l'Associació de Veïns de la Serreta - Bosc d'en Saladrigues, Elisenda Tortajada, ha explicat que l'organització ha modificat les adaptacions de l'editorial Bruguera per adequar-les al format de la iniciativa.

Elisenda Tortajada

Hem recuperat les adaptacions de l'editorial Bruguera per al públic jove.


El recorregut literari s'ha obert al públic aquest diumenge en un acte on ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha lloat la tasca de l'associació de veïns i ha assegurat el suport del consistori perquè la iniciativa tingui continuïtat any rere any.

Mercè Conesa

Estem molt satisfets de la tasca de l'associació de veïns. És una tradició consolidada que reuneix cultura i natura.


La inauguració, que ha posat el punt final amb un pica-pica, ha comptat amb un breu recital de poesia i l'actuació dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.