Els Escarabats participaran en un concert benèfic a la sala Luz de Gas


  • Comparteix:

Tres dels cinc components de la formació Els Escarabats / Font: Els Escarabats

Tres dels cinc components de la formació Els Escarabats / Font: Els Escarabats

El grup santcugatenc Els Escarabats puja el 13 de febrer a l'escenari de la sala Luz de Gas en un concert solidari. La banda, que versiona temes dels Beatles, destinarà els diners recaptats al Laboratori de l'Hospital de Sant Joan de Déu i de la Casa dels Xuklis, un projecte engegat per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc). El concert, que és per a majors de 18 anys, començarà a partir de dos quarts de deu de la nit. L'entrada a l'actuació és de 10 euros.

Els Escarabats està format pel cantant Joan Carles Català, el guitarrista Joan Albà, el pianista Lluís Moreno, Wolfgang Lepp al baix i Toni López a la bateria. El pianista del grup, Lluís Moreno, ha explicat a Cugat.cat que la iniciativa va sorgir quan es van reunir cinc fanàtics dels Beatles.

Lluís Moreno

Ens vam juntar fa cinc anys un grup de fanàtics dels Beatles. Som cinc músics amaters que creiem que fem un producte molt maco.


Moreno també ha manifestat que els fons es destinaran a l'Hospital de Sant Joan de Déu i a la Casa dels Xuklis per ajudar a millorar el centre hospitalari i organitzacions que ajuden els familiars del càncer com l'Afanoc.

Lluís Moreno

Fa un any el meu fill va tenir un càncer. Hem organitzat el concert per poder aportar més diners a l'Hospital i a l'Afanoc perquè millorin.


Els temes del concert se centraran en el primer disc dels Beatles, 'Please Please Me', perquè aquest any es commemora el 50è aniversari d'aquest àlbum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.