Salut i Música organitza el taller solidari 'Aprèn a alimentar-te'


  • Comparteix:

Salut i Música ensenya a practicar una bona alimentació / Font: Acn.cat

Salut i Música ensenya a practicar una bona alimentació / Font: Acn.cat

L'entitat santcugatenca Salut i Música organitza aquest dissabte un taller solidari per reflexionar sobre l'alimentació saludable. El centre cívic La Sedeta de Barcelona acollirà el taller que començarà a partir de dos quarts d'onze del matí fins dos quarts de set de la tarda, amb una aturada d'una hora per dinar. El preu per participar a la jornada és de 30 euros.

Els nutrients, la propietat dels aliments, la importància de l'aigua i les dietes són alguns dels temes que es tractaran en el taller 'Aprèn a alimentar-te'. El membre de l'entitat Raül Arqueros ha explicat que aquesta iniciativa és 'una excusa per recaptar diners pel projecte Escola' que l'organització duu a terme al Perú.

Raül Arqueros

El taller és una excusa per recaptar fons pel nostre projecte del Perú. Aprendrem com alimentar-se, perquè hi ha molts elements que no coneixem.


El Projecte Escola ofereix la possibilitat d'anar al col·legi a nens de famílies peruanes amb recursos econòmics baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.