El festival infantil Petits Camaleons torna aquest octubre a Sant Cugat


Temes relacionats

'Petits Camaleons' mou més de 2.500 d'espectadors en la seva estrena ( 8/oct/12)


  • Comparteix:

Un dels concerts de la primera edició

Un dels concerts de la primera edició

El festival musical per a infants Petits Camaleons celebrarà la seva segona edició el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre, tal com ha confirmat l'organització a Cugat.cat. La iniciativa repetirà format i espais després de la bona resposta de la primera experiència, tot i que incorporarà novetats. Aquesta serà la segona de les cinc edicions signades amb l'Ajuntament, malgrat que la voluntat de l'organització és que la proposta es quedi a la població on va néixer.



De moment, els responsables del festival estan negociant el cartell per a aquesta segona edició que se celebrarà el 5 i 6 d'octubre. Petits Camaleons repetirà format i espais amb l'objectiu d'oferir música en directe de qualitat al públic infantil, de la mà de primeres figures del panorama musical.

Després de l'experiència de l'any passat, on el festival va moure en un cap de setmana més de 2.500 persones, la iniciativa incorporarà enguany algunes novetats. El director del festival, Albert Puig, ha avançat a Cugat.cat que s'està analitzant la primera edició i es plantegen canvis com ampliar un escenari i millorar els aspectes de la restauració i els horaris dels concerts.

Albert Puig

Estem analitzant les coses que s'han de millorar com els horaris. La mobilitat és lenta i s'ha d'afavorir l'arribada a temps als concerts.


Aquesta serà la segona de les cinc edicions signades amb l'Ajuntament. Per tant, la continuïtat de Petits Camaleonsa la ciutat està garantida, tot i que Puig ha assegurat que la seva intenció és que el festival es quedi a Sant Cugat més enllà del conveni i com a seu de la iniciativa a Catalunya.

Albert Puig

És un festival que ha nascut aquí per diferents motius com les infraestructures, la població infantil, la proximitat amb altres grans ciutat i la intenció no és exportar-ho.


La primera edició de Petits Camaleons va comptar amb una vintena de concerts de grups de renom del panorama català com Txarango, Els Catarres i Antònia Font. La segona edició mantindrà l'esperit de la primera i està previst tenir com a mínim els caps de cartell confirmats en els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.