Punt final a l'International School Music Festival


Temes relacionats

L'Àgora acull la 2a edició de l'International School Music Festival (27/gen/13)


  • Comparteix:

Al festival participaran més de 100 alumnes d'entre 17 i 18 anys / Font: Nace.edu.es

Al festival participaran més de 100 alumnes d'entre 17 i 18 anys / Font: Nace.edu.es

La segona edició de l'International School Music Festival, que s'ha dut a terme a l'escola Àgora durant aquesta setmana, finalitza aquest dissabte amb la celebració d'un concert dedicat a les bandes sonores de diferents pel·lícules com la saga de James Bond, 'Els set magnífics', 'La missió' i 'Mamma mia!'. L'audició, que comptarà amb més d'un centenar d'alumnes, començarà a les onze del matí i finalitzarà a la una del migdia.

Al concert hi participaran els alumnes, d'edats compreses entre els 17 i els 18 anys, procedents d'escoles del grup Nace de Mallorca; de Lledó, a Castelló; i Barcelona, així com l'escola Sint Lodewijk de Bruixes, a Bèlgica.

Els alumnes santcugatencs de l'Àgora formen el grup més nombrós de les diferents actuacions aportant uns 25 membres a l'orquestra i una vintena a la banda. El director de l'escola Àgora, Vicenç Gandol, considera molt important el què aporta la música al procés d'aprenentatge.

Vicenç Gandol

Aquest projecte permet que els alumnes intercanviïn experiències amb alumnes d'altres nacionalitats.


L'audició comptarà amb tres parts; durant la primera, l'escola belga presentarà el seu musical, darrerament es durà a terme una part coral que comptarà amb la representació de totes les escoles, i finalment intervindran formacions com la banda i l'orquestra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.