Por, misteri i comèdia es fonen al muntatge 'Solfatara'


Temes relacionats

Un santcugatenc guanya el Premi del Jurat al festival de teatre de Birmingham (11/jul/12)


  • Comparteix:

El muntatge barreja el misteri i la por / Font: Atresbandes.com

El muntatge barreja el misteri i la por / Font: Atresbandes.com

L'obra de teatre 'Solfatara', que mostra la història d'amor i confusió entre la parella interpretada per Mònica Almirall i Miquel Segovia, arriba aquest divendres al Teatre la Unió. La companyia A tres bandes pujarà a l'escenari per presentar a la ciutat una obra que mostra la complicada relació entre dos joves i les seves rutines. El muntatge, que ha estat interpretat dins del 'Best Of Be UK Tour' del Regne Unit, començarà a les deu de la nit.

Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pèrez són els tres actors que interpretaran Solfatara al Teatre La Unió. 'Solfatara' ha estat guardonada amb el primer premi del BeFestival 2012 de Birmingham i un dels seus actors, Albert Pèrez, ha guanyat el premi al millor actor al Skena Up de Kosovo.

'Solfatara' és un muntatge que barreja el misteri i la por amb la comèdia, una combinació que s'aconsegueix amb un toc còmic, ajudat per la presència a l'escenari d'un personatge pertorbador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.